Visagie

Sinds 2016 ben ik gediplomeerd Visagiste en gespecialiseerd in feest en bruidsmake-up. Op jullie trouwdag moet de Bruid natuurlijk het stralend middelpunt zijn. De juiste make-up die precies bij jou past is vanzelfsprekend erg belangrijk.

Ik werk o.a. met de make-up lijn van Peggy Sage en MAC.  Deze merken zijn gespecialiseerd in make-up en blijft gegarandeerd de hele dag goed zitten. 

 

Proefsessie Bruidsmake-up:

Allereerst maken we een afspraak voor de proefmake-up. Al jouw wensen worden dan besproken en samen gaan we kijken wat het beste bij jou past. Dit stemmen we dan precies af op de kleur van je trouwjurk, boeket en de kleur van het kostuum van je aanstaande echtgenoot. Dan ga ik de make-up bij je opbrengen. We gaan net zo lang door tot het helemaal naar jouw zin is.

 

Trouwdag:

Op de bruiloft ben ik ruim op tijd aanwezig op de gewenste locatie om je make-up te verzorgen. We hebben alles tijdens de proefsessie besproken en dus zal dit zeer relaxt gaan. Geen zenuwen op de dag zelf! Je make-up krijgt ook nog een speciale make-up fix zodat het de hele dag goed blijft zitten.

Ook is het mogelijk om de moeders, bruidsmeisjes  en gasten van make-up te voorzien. Dit bespreken we dan ruim van te voren. Indien gewenst is het ook altijd mogelijk om voor hun eerst een proefsessie in te plannen, maar dit is geen vereiste.

 

Pimp-up make-up:

Indien gewenst kan ik  vlak voor de fotosessie begint ook nog je make-up bijwerken.

Wil je ‘s-avonds voor op het feest een andere make-up of wil je het bijgewerkt hebben , dan kan ik dit tevens voor je verzorgen.

( Alle tarieven vindt u hieronder)

 

Feest en Gala Make-up:

Zoekt u een visagiste voor een Feest make-up, Gala make-up of voor een Foto-Shoot, dan bent u bij mij tevens aan het juiste adres. Ook dat kan eventueel bij u thuis of een andere gewenste locatie.  ( zie tarieven hieronder) Uiteraard ook mogelijk in mijn salon in Ouderkerk aan den IJssel.

 

Tarieven:

Bruidsmake-up incl. proefsessie                                           € 80,00

Bijwerken voor de fotoshoot of feest                                    €  50,00

Make-up gast ( op locatie bruid)                                           €  25,00

Make-up gast ( incl. proefsessie)                                           € 45,00

Make-up voor de man/bruidegom                                        € 25,00

Feest, avond of glamour make-up                                         € 35,00   

Wenkbrauwen epileren                                                           € 7,50

 

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW, maar excl. reiskosten ( reiskosten worden berekend wanneer de afstand meer dan 20km is)

Voor zon- en feestdagen geldt een tarief van 25% bovenop de genoemde prijzen.